Cunningham – en djupdykning

Cunningham – en djupdykning

Instagram media by litteraturmagazinet - Nu när "Snödrottningen" kommer ut på svenska har jag, sent omsider, börjat läsa "När natten faller" som kom ut för flera år sedan. Har älskat Michael Cunninghams "Timmarna" och fått mycket ut av "Ett hem vid världens ände", så det är ett kärt återseende! Kanske ska försöka få tag på "Kött och blod" från 1996 också... Men "Märkliga dagar" verkar för märklig! Vad har du för relation till Cunningham? #roman #hbtq / #seb_lm

Jag ska recensera Cunninghams senaste, “Snödrottningen” och kände mig dåligt påläst eftersom jag tidigare bara läst “Timmarna” och “Ett hem vid världens ände”. Hans författarskap är som tur är lätt att överskåda, så nu sitter jag med “När natten faller” och har hittat ett bibliotek i Stockholm som kunde ge mig hans första, “Kött och blod”. “Märkliga dagar” verkar… märklig och fanns på min arbetsplats. Så om jag inte storknar innan jag slukat alla dessa så är det hur min läsplanering ser ut framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 12 =