Väntrumsläsning

Väntrumsläsning

Satt ett par timmar idag i väntrummet på djursjukhuset. Andra vändan med katten Tom denna veckan. Inte kul för någon alls eftersom han måste sövas ner för att kunna undersökas. Nu verkar det i alla fall som att vi vet ungefär vad som är fel och ungefär hur det kan bli bättre. Skönt!

I väntrummet läste jag “Udda” av Sara Lövestam. Helt fel lektyr! Jag fnittrade så mycket att sambon blev störd i sin läsning (av Terry Pratchetts “Maskerade”). Som tur var kunde jag plocka fram en annan, lika bra men mindre fnitterframkallande bok:

Uppföljning till “Röd dagbok”. Som jag har längtat efter att få läsa mer om Geryon, denne queere pojke med röda vingar. Och som jag saknat Carsons briljanta språk och hisnande fantasi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 13 =