Tom mår bra igen!

Tom mår bra igen!

katter i sol 002c

Tom kan ha en förmåga att se död ut – hans tunga sticker gärna ut ur munnen… – men han är inte alls död. För bara några veckor sedan hade vi en gammal katt som hade svårt att andas, som inte ville äta, som bara låg. Efter två vändor till veterinären, där han fick sövas ner eftersom han är mer skygg än hanterbar, konstaterades en kraftig infektion.

Vi skulle inte kunna tvinga Tom att svälja tabletter, eftersom han inte skulle gå att hålla fast. Vi var ganska inställda på att behöva avliva honom, vad orsaken till hans sjukdom än var. Sjuka skyggisar är inte det lättaste. Men vi fick i honom antibiotika. blandad i mat. Sambon fick sitta och mata honom med sked, han åt inte på eget initiativ.

Men med mat och antibiotika återvände livskrafterna och nu har vi världens piggaste 10+are som skuttar omkring med bus i hela kroppen och är riktigt pigg och glad. Skygg, men livsnjutande.

Och det är alldeles, alldeles underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − fem =