John Green – The Fault in Our Stars

John Green – The Fault in Our Stars

the-fault-in-our-stars.png

Jag har fnittrat mig igenom Greens och Levithans “Will Grayson”. Jag har försökt börja på “The Fault in Our Stars”/”Förr eller senare exploderar jag”, men inte fastnat. Nu kände jag däremot, till sist, att jag inte kunde hoppa över en bok som betytt så mycket för så många. Jag var nyfiken på hur den lyckades med det.

Svaret är nog: skriv om något oerhört tragiskt med oändligt mycket smart humor och skriv fram karaktärer som inte bara är döende i cancer utan också speciella, originella, rent ut sagt oförglömliga.

Visst är det lite cheesy emellanåt. Men jag grät på slutet. Oh som jag grät!

Och det säger nog allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =