Nya Rocky Horror

Nya Rocky Horror

namnlos

Jag är ett fan av kultmusikalen “Rocky Horror Picture Show” och kunde förstås inte låta bli att se nya versionen, med Lawrence Cox som Frank Further. Självklart heter den “Rocky Horror Picture Show – Lets do the Time Warp Again”.

Visuellt väldigt välgjort, märkbart mera budget än originalversionen (duh) och roliga referenser. Bra metagrepp med att filmen spelas upp på en biograf med publik. Men den fungerar förstås bara i relation till gamla Rocky. Och låtarna – det är min största besvikelse. De tar inte ut svängarna i låtarna. Sången är för lam.

Annars kan jag varmt rekommendera alla som gillat gamla Rocky att se nya. Och alla som inte sett gamla, att se den nu genast 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + sexton =