Bokköp

Bokköp

18579510_1813182025664881_7564851972914806784_n

För ett par veckor sedan gick jag igenom rea-sidorna på Adlibris och Bokus och gjorde lite beställningar:

  • Spelet “Språknörd”. För att jag hade stort nöje av “Boknörd” förra året.
  • “El país que no es”, Edith Södergrans “Landet som icke är” på spanska. För att jag har någon slags idé om att jag ska kunna bättra på min spanska genom att läsa dikter på både svenska och spanska.
  • “Jag skulle så gärna vilja förföra dig – men jag orkar inte” av Margareta Strömstedt. För att jag nyligen läst “Natten då de hängde Ruth Ellis” och väldigt gärna vill ha mer av Strömstedt.
  • “De polyglotta älskarna” av Lina Wolff. Vem kan motstå en August-pristagare?
  • “Luften är fri” av Sara Lövestam. För att jag måste få veta hur det går för Kouplan.

2 kommentarer

  1. Språknörd är jättekul, och funkar egentligen att spela med (nästan) alla. Hade med det på en släktträff en gång, och först var mina släktingar lite nervösa och trodde att de inte skulle kunna något, men redan efter några få frågor slappnade alla av och vi hade det riktigt trevligt.

    Vill också läsa De polyglotta älskarna!

    Bra köp 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =