Förutom att skriva så fotograferar jag sedan många år tillbaka, men det är tyvärr ett intresse som hamnat i skymundan av allt annat – jag ägnar det aldrig så mycket tid som jag skulle vilja, helt enkelt, även om det alltid står högt upp på prioriteringslistan.

Därför blir jag alldeles extra glad över att det den här gången inte är en text som jag fått tryckt, utan foton. Ganska gamla sådana; det här är från min farfars dödsbo för ungefär tretton år sedan, så de har legat till sig i den digitala skrivbordslådan ett bra tag.

Ordkonst nr 3-4 2019 har tema Arv, så där passade just de här bilderna väldigt bra:

4 Comments

    1. Hej och tack! Det finns ganska många hemsidor där en kan skapa egna fotoböcker, men det här är i tidskriften Ordkonst som studenter på Lunds universitet ger ut. De har öppet för bidrag i form av både text och bild, nu närmast på tema Vatten och med deadline 5 januari 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 4 =