Transgender Day of Remembrance

Transgender Day of Remembrance

Att jag fyller år på Transgender day of Remembrance var inget jag tänkte så mycket på innan jag hittade fram till min egen transidentitet för tio år sedan, men alltsedan dess har det känts lite märkligt. TDOR är en dag för sorg – för att minnas de som dött under året till följd av transfobi. Fast just i år, när firandet ändå blir en väldigt blek skugga av sitt vanliga jag, känns det lite mindre konstigt.

Och egentligen är det förstås inget märkligt alls. Liv och död och glädje och sorg och kamp är en del av varje dag. Och idag minns vi de vi förlorat extra mycket, men imorgon – och idag och alla andra dagar – måste vi fortsätta kämpa för de som lever 🕯

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 12 =