Jag och min bok: lite stolthet

Jag och min bok: lite stolthet

Snart är den här för passé för att jag ska få vara så stolt över den längre. Men innan dess: lite poser med boken, som snart har tillbringat ett helt halvår i den här världen!

Det allra finaste är att veta att även om den inte läses av så himla många och sannolikt blir hyllvärmande referensex på många av de bibliotek som köper den, så har den i alla fall använts aktivt på flera håll och gett åtminstone några personer några boktips som de faktiskt har tagit till sig!

IMG_4759c IMG_4760c IMG_4765c

2 kommentarer

  1. Tänk så mycket fantastiskt som har hänt dig sedan den där enda gången vi möttes IRL – två bokälskare ur olika generationer – och drack te. Du var, tror jag, fortfarande tonåring och skakade litet avvisande på huvudet när jag berättade om hur kul det är att vara bibliotekarie och fackboksförfattare …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =