Urval av cookies

Den här hemsidan använder bara nödvändiga cookies, som behövs för att säkerställa dess funktionalitet. I praktiken finns därför inga cookies att välja bort, vilket du kan kontrollera genom att fälla ut de olika kategorierna nedan.

Alltid aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Inga cookies att visa

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Inga cookies att visa

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Inga cookies att visa

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Inga cookies att visa

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Inga cookies att visa

Vegansk taco-lasagne

Vegansk taco-lasagne

Halvuppfann ett recept igår kväll, utifrån någon muntlig beskrivning jag fått av att ugnsbaka nachos täckta med köttfärs och ost.

Så här blev min:

Grunda med ett lager nachochips.

På med sojafärs och sedan ett till lager nachochips.

På med en blandning av kikärtor, majskorn, kidneybönor, havre-fraiche och tacokryddor.

På med ett sista lager nachochips.

Täck med massor av smältbar veganost (till exempel Astrid och apornas ”Jeezly – Perfekt pizza”).

In i ugnen tills allt blivit varmt och veganosten smält och fått lite färg.

Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − five =