E-böcker

E-böcker

Har idag tankat ner absurt många gratis e-böcker från Litteraturbanken. Inser dock att jag behöver något e-boksläsredskap om de någonsin ska bli lästa. Och läsplatttor verkar vara helt ute, men surfplattor är ohemult dyra.

Tekoppen fnular vidare, men du får gärna dela med dig av dina upplevelser, erfarenheter, tankar, känslor kring surfplattor, läsplattor och e-böcker!

4 kommentarer

  1. Jag har en Adlibris Letto sen ett par år tillbaka som jag älskar. Det allra bästa med den är att jag bara kan läsa på den och ingenting annat. Inga distraktioner alls i själva plattan. Känner mig själv för väl för att ens försöka läsa på en surfplatta.

      1. Jag köper lite böcker via dem ibland men aldrig via plattan, köper från Dito med. Har kört mycket gratisböcker och kompisars manus. Fast att läsa pdf på den är lite otympligt ibland, men det går! Mestadels ignorerar jag helt Adlibrisbutiken som ligger länkad på startsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =