Tekoppens tankar har bantat betydligt

Tekoppens tankar har bantat betydligt

Jag har skrivit på den här bloggen i en herrans massa år. Sedan 2007, rättare sagt. Då gick jag på gymnasiet. Nu är jag åtta år äldre. Under dessa åtta år hade jag producerat mer än 2500 inlägg på bloggen.

Det började kännas absurt.

Internet är ett sådant överflöd av information, till sist finns det inga linjer, bara detta överflöd. Jag tröttnade på att ha skrivit mer än 2500 inlägg som jag knappt själv minns. Varför ska de ligga och flyta runt? Visst, varje dag söker sig människor fram till gamla inlägg.

Men ändå.

Nu när jag är vuxnare och har försökt slipa mig själv som människa och mitt skrivande vill jag nog faktiskt veta att det som ligger av mina avtryck inte bara skräpar utan faktiskt är något jag fortfarande trivs med.

Så jag har satt 1 år som gräns.

Ett år får saker ligga här, sedan försvinner de. Inte det brukliga för bloggar, men jag har valt att banta min blogg. Bort med mer än 2000 inlägg.

Så blir det här en mera aktuell sida. Hoppas jag.

/Tekoppen

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =